DEEDMOB – EEN VRIJWILLIGE OPLOSSING

Doe je vrijwilligerswerk of ben je daarin geïnteresseerd? Dat zegt zeker iets over je persoonlijkheid. Je bent maatschappelijk betrokken en jouw hart zit op de juiste plek. Ik ben namens Deedmob opzoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in vrijwilligerswerk en organisaties die vrijwilligers goed kunnen gebruiken.

I-Volunteer

Deedmob is een online platform dat vrijwilligers, goede doelen, bedrijven en overheidsinstanties met elkaar verbindt om de onderlinge samenwerking te verhogen en de sociale impact te maximaliseren.  Het doel is om de samenleving te versterken door de impact van vrijwilligerswerk drastisch te vergroten met behulp van de nieuwste technologie. Zo worden organisaties vooruit geholpen terwijl vrijwilligerswerk een moderne en sociale plek wordt gegeven in een digitale wereld. De drempel om vrijwilligerswerk te doen ligt voor veel mensen (nog) te hoog. Veel mensen willen wel iets goeds doen, maar missen de tijd om elkaar te helpen en met de spaarzame tijd die ze hebben willen ze ook iets leuks doen. Ze willen uitgedaagd worden om iets nieuws te proberen, ze willen hun ervaring en impact delen met anderen en eigen ideeën aandragen.

“We make a living by what we get, but we make a life by what we give.”
Winston Churchill

Denken aan een ander en een helpende hand toereiken is iets wat onze maatschappij tegenwoordig heel goed kan gebruiken. Buiten het feit dat vrijwilligerswerk voldoeding aan jezelf geeft, kleven er nog meer voordelen aan waar mensen niet direct aan denken. Door vrijwilligerswerk te verrichten kom je met allerlei mensen in aanraking waardoor je netwerk groter zal worden. Daarnaast bied je hulp daar waar het nodig is en je bijdrage dient ook leuk te zijn. Het is een positieve ervaring die je de rest van je leven meedraagt en je ontwikkelt bepaalde skills die je later goed van pas kunnen komen. Dit is slechts een kleine greep van de vele voordelen die vrijwilligerswerk je kan bieden.

Untitled presentation
Deedmob
biedt de oplossing. Het proces om geschikt vrijwilligerswerk te vinden wordt makkelijker gemaakt doordat Deedmob filtert op jouw interesses, skills en beschikbaarheid qua tijd. Ook is er een functionaliteit in ontwikkeling waar vrijwilligers af en toe bedankt worden voor hun inzet met kleine en grote verrassingen, Deedperks genaamd. Via een sociaal profiel kun je daarnaast connecten met vrienden of collega’s en een gezamenlijk doel stellen. Goede doelen, organisaties en overheidsinstanties hebben op het platform toegang tot allerlei technologische tools waarmee ze het managen van vrijwilligers en hun communicatie kunnen verbeteren.

Er zijn inmiddels al enorm veel vrijwilligers, goede doelen, organisaties en overheidsinstanties aangesloten bij Deedmob. Het project wordt steeds groter en we blijven zoeken naar enthousiastelingen. Deedmob en haar partners vertegenwoordigen 850.000 vrijwilligers in Nederland. Ook zijn er al meer dan 110 goede doelen aangesloten: Deedmob groeit met de dag.

Ben je geïnteresseerd in het doen van vrijwilligerswerk? Of wil je als organisatie aansluiten bij Deedmob? Meld je dan aan op Deedmob.com! Wil je meer informatie en ben je benieuwd hoe jij kunt helpen bij de ontwikkeling van het grootste vrijwilligersplatform van Nederland? Neem dan met mij contact op of stuur een emailtje naar hello@deedmob.com.

DeedMobIMAGE.png

 

Lennard Pelzer

Lennard Pelzer (27) is een advocaat met passie voor (letsel)schade en voetbal. Hij is actief op meerdere social media platforms en schrijft geregeld blogs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s