Over

Hi! Welkom op mijn website. Mijn naam is Lennard Pelzer en ben 22 jaar. In juli 2017 heb ik mijn Bachelor Rechtsgeleerdheid behaald aan Maastricht University en per september van datzelfde jaar ben ik begonnen aan mijn Master Nederlands Privaatrecht. Vrijwel iedere dag pendel ik op en neer van het kleine Limburgse dorpje Eygelshoven naar Maastricht, waardoor ik mijzelf een trotse TreinLimbo mag noemen. Daarnaast ben ik tegenwoordig ook iedere week in Amsterdam te vinden.

Naast deze juridische bezigheden vind ik het ook leuk om creatief bezig te zijn op allerlei gebieden, waaronder schrijven. Met die gedachte ben ik dan ook ooit deze blog begonnen en tot op heden beleef ik veel plezier aan het schrijven van berichten die variëren van juridisch interessant tot maatschappelijk betrokken.

Ook organiseer ik de Abraham de Pinto competitie en daarover heb ik al meerdere berichten geschreven die je hier kunt lezen. Daarnaast werk ik als juridisch medewerker bij Jegers Advocaten te Heerlen en ben ik Managing Editor van het platform Mr. Studenten. Ook ben ik vrij actief op Instagram.

Ik sta open voor feedback, kritiek en discussies. Lees je iets waar je het niet mee eens bent of een andere mening over hebt? Dan kunnen we het daar altijd rationeel en met respect over hebben. Iedere mening telt!