LETSELSCHADE IS VEEL MEER DAN ALLEEN SCHADEVERGOEDING REGELEN

Een fietser die van achteren wordt aangereden door een automobilist, een werknemer die tijdens het werk een balk op zijn hoofd krijgt of een voetballer die door een tegenstander in zijn rug wordt getrapt terwijl de bal niet eens in de buurt is: dit zijn slechts een paar voorbeelden van gebeurtenissen waarvoor een ander aansprakelijk kan worden gesteld. Tijdens mijn rechtenstudie kwam ik tot de ontdekking dat ik graag door het vuur zou willen gaan voor mensen die (letsel)schade hebben geleden. Nu, jaren later, doe ik iedere dag mijn uiterste best om voor mijn cliënten het onderste uit de kan te halen. Wanneer ik tevreden ben? Natuurlijk als de schade van mijn cliënten volledig wordt vergoed en zij hun leven weer kunnen oppakken. Maar dat is zeker niet alles. 

Het gehele blogbericht valt te lezen op de website van Hilkens Advocaten via deze link.

Lennard Pelzer

Lennard Pelzer (27) is een advocaat met passie voor (letsel)schade en voetbal. Hij is actief op meerdere social media platforms en schrijft geregeld blogs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s