AAN DE SLAG ALS JURIDISCH MEDEWERKER

Goed nieuws: mijn stage bij Jegers Advocaten krijgt een vervolg. Ik zal het kantoor per direct gaan ondersteunen als juridisch medewerker!

De afgelopen tijd ben ik iets minder actief geweest op mijn blog, omdat ik druk bezig ben geweest met (het afronden van) verschillende projecten. Zo was ik onder andere druk bezig met mijn stage en de Abraham de Pinto-competitie. Gedurende mijn stage heb ik een zeer fijne band opgebouwd met iedereen binnen kantoor en ik ben dan ook zeer blij dat ik ook na mijn stage verbonden mag blijven aan het kantoor. Naast deze werkzaamheden ben ik momenteel ook druk bezig om mijn master Nederlands Recht aan Maastricht University af te ronden.

jegersgebouw

Ik zal uiteraard doorgaan met het schrijven van juridische blogberichten om jullie te informeren over (en te interesseren voor) het recht. Dat zal ik doen aan de hand van bijvoorbeeld zaken die ik behandel en zittingen die ik bijwoon. Daarnaast kan ik jullie binnenkort meer vertellen over een nieuw juridisch platform waar rechtenstudenten de kans krijgen om ook te schrijven over het recht. Daarover volgt spoedig meer.

Denk je een juridisch probleem te hebben en ben je op zoek naar advies? Je kunt mij dan vinden bij Jegers Advocaten te Heerlen. 

Tel. 045-5743927|info@jegersadvocaten.nl

 

Lennard Pelzer

Lennard Pelzer (27) is een advocaat met passie voor (letsel)schade en voetbal. Hij is actief op meerdere social media platforms en schrijft geregeld blogs.

Een reactie op “AAN DE SLAG ALS JURIDISCH MEDEWERKER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s