ADP2018 – INSCHRIJVINGEN GEOPEND

Excellente juristen in opleiding opgelet: de inschrijvingen voor de Abraham de Pinto-competitie 2018 zijn geopend voor iedere universitaire rechtenstudent uit Nederland en België. Wees snel, want deze competitie mag je zeker niet missen.

INSCHRIJVINGEN ABRAHAM DE PINTO-COMPETITIE 2018 ZIJN VOOR IEDERE UNIVERSITAIRE RECHTENSTUDENT GEOPEND! 

Op 3 maart 2018 organiseert de rechtenfaculteit van de Universiteit Maastricht voor de tweede maal de Abraham de Pinto-competitie. Na een zeer succesvolle eerste editie heeft de faculteit besloten om dit academisch leerjaar dit unieke juridisch evenement weer te organiseren. Aanmelden is ook mogelijk buiten de studieverenigingen om.

In deze competitie nemen excellente studententeams van verschillende universiteiten het tegen elkaar op onder toeziend oog van professionele rechters, advocaten, fiscalisten en communicatiedeskundigen. De teams bestaan uit twee studenten die een (lees: het perfecte) intakegesprek moeten houden met een cliënt.

In deze competitie staat de strijd onder de verschillende universiteiten centraal. Vorig jaar was deze competitie een groot succes met veel enthousiaste deelnemers uit heel Nederland en België. Vorig jaar trok een van de teams uit Utrecht aan het langste eind. Dit jaar kunnen per universiteit maximaal drie teams bestaande uit ieder twee studenten worden ingeschreven.

Het winnende team zal aan het einde van de dag bekend worden gemaakt en zal een reischeque van € 750 in ontvangst mogen nemen. Het team dat als tweede eindigt, zal een reischeque van € 500 uitgereikt krijgen. De uitreiking zal plaatsvinden tijdens een heerlijk diner aan het eind van de dag.

Indien jullie interesse hebben, stuur dan een mail naar adepinto-competitie@maastrichtuniversity.nl. Nadere informatie zal dan volgen.

De plaatsen zijn beperkt; dus wees er snel bij!

Lennard Pelzer

Lennard Pelzer (27) is een advocaat met passie voor (letsel)schade en voetbal. Hij is actief op meerdere social media platforms en schrijft geregeld blogs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s