ABRAHAM DE PINTO-COMPETITIE 2018

Goed nieuws! Op zaterdag 3 maart 2018 zal de tweede editie van de Abraham de Pinto competitie plaatsvinden. Lees hier meer over de huidige stand van zaken.

DSC_0010.jpgNa een lange zomerstop zonder blogberichten ben ik terug met goed nieuws: samen met Jan Willem Nass en Tom Wijen mag ik voor de tweede keer namens Maastricht University de Abraham de Pinto competitie organiseren. Vorig jaar organiseerden wij samen de eerste editie van de Abraham de Pinto competitie en dit was een groot succes. Klik hier voor een verslag van de eerste editie.

Sinds kort zijn wij gestart met een officiële Instagram pagina voor de competitie. De pagina is te vinden via @AbrahamDePinto en uiteraard zijn jullie vrij om dit account allemaal te volgen. Via dit kanaal zullen wij onze volgers op de hoogte houden van alle interessante ontwikkelingen omtrent de competitie. Daarnaast blijft ons Facebook profiel groeien; ook hier zal uiteraard veel informatie gedeeld worden.

DSC_0038.jpg

We krijgen momenteel veel vragen over het aanmelden voor de competitie. De juridische faculteitsverenigingen zijn inmiddels op de hoogte gebracht. Voor meer informatie kan een e-mail worden gestuurd naar adepinto-competitie@maastrichtuniversity.nl of via Jan Willem Nass, Tom Wijen of mijzelf. Geen idee waar de competitie over gaat? Lees er meer over in dit blogbericht of check de officiële aftermovie hieronder:

Houd ons in de gaten!
Instagram: @AbrahamDePinto
Facebook: Abraham Pinto
E-mail: adepinto-competitie@maastrichtuniversity.nl

 

Lennard Pelzer

Lennard Pelzer (27) is een advocaat met passie voor (letsel)schade en voetbal. Hij is actief op meerdere social media platforms en schrijft geregeld blogs.

Een reactie op “ABRAHAM DE PINTO-COMPETITIE 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s