EEN STATEMENT VAN ARRIVA

Namens Arriva wordt het volgende gecommuniceerd naar alle reizigers.

We weten dat het op de Heuvellandlijn – met name in de ochtendspits – druk kan zijn. Al helemaal als er een eerdere trein door onvoorziene omstandigheden is uitgevallen. Deze petitie heeft het onderwerp nog meer belang gegeven dan het al had. Goed voor u om te weten dat we druk doende zijn met een aangepaste capaciteitsplanning, welke van start zal gaan bij aanvang van het nieuwe schooljaar. Eerder kan helaas niet vanwege de noodzakelijke afstemming met diverse autoriteiten.

Wij zijn blij dat we ook al met u over uw actie, en de intentie die u daarbij had, hebben kunnen spreken. Fijn dat u kwaliteitswaarnemer wilt worden zodat we uw ervaringen mee kunnen nemen in het optimaliseren van onze dienstverlening.

Patrice van Bergen, Regiodirecteur Limburg

Lennard Pelzer

Lennard Pelzer (27) is een advocaat met passie voor (letsel)schade en voetbal. Hij is actief op meerdere social media platforms en schrijft geregeld blogs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s