THANKS 4 CHECKING!

1 maand, 6 berichten, 225 page-likes, 850 bezoekers, 1700 weergaven en veel nieuwe vrienden. Super tof dat deze blog grote stappen in de juiste richting zet dankzij jou: bedankt voor dat! Er staat de komende tijd nog veel meer te gebeuren, maar een goed begin is in ieder geval het halve werk. Lees meerrrr & blijf alles checken!

Geen zorgen: je zult de komende tijd niet verdrinken in een zee van blogberichten. Mijn stage bij Pennino Advocaten zit er bijna op, wat betekent dat de laatste fase van de bachelor Rechtsgeleerdheid voor de deur staat. Naast de reguliere vakken zal ik een eindscriptie moeten schrijven, waar uiteraard veel tijd in gaat zitten. Er zal hier ongetwijfeld periodiek een nieuw, interessant blogbericht verschijnen. Hoe dat precies gaat uitzien, zal de tijd ons leren.

inspiratie

De meest recente berichten zijn redelijk formeel van aard en hebben met name toegezien op actuele werkzaamheden van mijzelf, waaronder de Abraham de Pinto competitie 2017 en het Student Services Centre van Maastricht University. Ook mijn radiobezoek tijdens mijn stage is aan bod gekomen. Het is – voor de toekomst – in ieder geval de bedoeling dat dit gaat variëren. De intentie is van begin af aan geweest om de juridische wereld en alles wat daarbij hoort toegankelijker voor iedereen te maken. Nu is het zo dat de zojuist genoemde werkzaamheden zeker bij het leven van mij als rechtenstudent horen, maar expliciet juridisch is het natuurlijk niet. Een gezonde mix zou wat dat betreft prima moeten zijn.

Op de achtergrond lopen momenteel verschillende interessante projecten. Naarmate de tijd vordert zal steeds meer duidelijk worden hoe dit van invloed gaat zijn op deze blog. Het valt in ieder geval aan te raden om de blog zo nu en dan in de gaten te houden. Weliswaar een geheel subjectief advies, maar toch zeker niet minder gemeend. Voor nu wil ik jou als lezer in ieder geval bedanken voor het lezen van deze blog. Jij bent de reden dat ik mij geïnspireerd voel om geregeld te schrijven. Nogmaals bedankt voor dat, dus. Ik wil afsluiten met de officiële aftermovie van de Abraham de Pinto competitie. THANKS 4 CHECKING & TOT SNEL!

Lennard Pelzer

Lennard Pelzer (27) is een advocaat met passie voor (letsel)schade en voetbal. Hij is actief op meerdere social media platforms en schrijft geregeld blogs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s